Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Tuğba IŞIK ERCAN'ın yönetiminde, 81 İl Kadın Kolları Başkanları tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Canan GENİM de katılım sağladı. Bu önemli etkinlikte, kadın kollarının çalışmaları ve gelecekteki projeler ele alındı.
Kadın Kolları Başkanları Bir Araya Geldi
Toplantıda, 81 ilin kadın kolları başkanları bir araya gelerek, deneyimlerini ve başarılarını paylaştı. Tuğba IŞIK ERCAN, kadın kollarının parti içindeki önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Canan GENİM, yerel düzeyde yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti ve kadınların siyasetteki rolünün güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.
Gelecek Projeler ve Hedefler
Toplantının sonunda, kadın kollarının gelecekteki projeleri ve hedefleri üzerinde duruldu. Eğitim, sağlık ve sosyal projeler gibi konuların öncelikli olduğu belirtildi. Tuğba IŞIK ERCAN, kadın kollarının daha aktif ve etkili bir şekilde çalışması için gerekli adımların atılacağını ifade etti.