Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu'na katılarak esnafla buluştu. Yoğun bir katılımın yaşandığı genel kurul, geçtiğimiz yılın mali tablolarının değerlendirilmesi ve 2025 yılı hedeflerinin paylaşılması ile dikkat çekti.
Mali Tablolar ve Hedefler
Genel kurulda, geçtiğimiz yılın mali tabloları detaylı bir şekilde ele alındı. Kooperatif Başkanı Ayhan Can, esnafın finansal durumunu ve gelecek planlarını paylaşarak, 2025 yılı için belirlenen hedeflerin altını çizdi. Bu hedefler arasında, esnafın kredi imkanlarının genişletilmesi ve daha fazla destek sağlanması yer aldı.
Başkan Akın'dan Teşekkür ve Temenniler
Başkan Akın, genel kurulda yaptığı konuşmada, "Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Mali Genel Kurulu’na katılarak esnafımızla bir araya geldik. Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda, geçtiğimiz yılın mali tabloları değerlendirilirken, 2025 yılı hedefleri de paylaşıldı. Genel kurulun hayırlı olmasını diliyor, Kooperatif Başkanı Ayhan Can ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Bu sözlerle, esnafın bir araya gelmesinin ve ortak hedeflere odaklanmasının önemine vurgu yaptı.
Esnafa Destek Vurgusu
Genel kurulda, esnafın karşılaştığı zorlukların aşılması ve işlerini daha da geliştirmeleri için gerekli adımların atılacağı belirtildi. Başkan Akın ve Kooperatif Başkanı Can, esnafın her zaman yanında olduklarını ve onlara gereken desteği sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Böylece, Edirne esnafının geleceğe daha umutlu bakması hedeflendi.
Nizamettin Okutan