Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Kırklareli Huzurevi sakinleri ve yöneticileriyle bir araya geldi. Ziyarette, Kırklareli Huzurevi Müdürü Yalçın Sağlam, hemşire Cansu Adakale ve huzurevi sakinleri, Belediye Başkanı Derya Bulut’u makamında ziyaret etti. Büyüklerin tecrübelerinden faydalanmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirten Başkan Bulut, yaşlıların topluma kattığı değerin altını çizdi.
"Büyüklerimiz En Değerli Hazinemizdir"
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Derya Bulut, yaşlıların geçmişten bugüne taşıdığı tecrübelerin kıymetli olduğunu vurgulayarak, “Büyüklerimiz, geçmişin ışığını bugüne taşıyan en değerli hazinemizdir. Onlara duyduğumuz sevgi ve saygıyı her fırsatta göstermek, hayatlarını daha huzurlu ve mutlu kılmak hepimizin sorumluluğudur.” dedi.
Yaşlılara Destek Çalışmaları Devam Ediyor
Kırklareli Belediyesi’nin yaşlılara yönelik projeler geliştirdiğini belirten Başkan Bulut, sosyal yardımlar, kültürel etkinlikler ve sağlık hizmetleriyle huzurevi sakinlerine destek verdiklerini ifade etti. Yaşlıların hayat kalitesini artırmayı hedefleyen çalışmaların süreceğini söyleyen Bulut, belediye olarak onların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
"Sağlıklı ve Huzurlu Bir Ömür Diliyorum"
Ziyaret sonunda huzurevi sakinlerine teşekkür eden Başkan Derya Bulut, yaşlı bireylerin topluma kattığı değere her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, “Nazik ziyaretleri için kendilerine gönülden teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı. Yaşlılar Haftası vesilesiyle farkındalık oluşturmayı amaçlayan bu anlamlı buluşma, huzurevi sakinleri ve belediye yetkilileri arasında sıcak bir sohbet ortamı oluşturdu.
Nizamettin Okutan