Kırklareli Karahıdır Mesire Alanı, bölgedeki vatandaşlar için popüler bir dinlenme ve piknik alanı olarak bilinirken, tuvalet sorunu vatandaşların merakını artırıyor. Bölgede bulunan iki kullanımlik tuvaletten birine kapı ve cam takıldığı halde diğerinin onarılmadığı görülüyor. Vatandaşlar şimdi diğer tuvaletin ne zaman yapılacağını merak ediyor.
Karahıdır Mesire Alanı, ziyaretçilerine doğal güzelliklerin keyfini çıkarma ve dinlenme imkanı sunan önemli bir nokta olarak biliniyor. Ancak eksik veya onarılmamış tuvaletler, ziyaretçilerin rahatlık ve hijyen konularında endişe duymasına neden oluyor.
Bir kullanımlik tuvaletin kapı ve cam takılarak kullanıma hazır hale getirilmesi ,ancak diğer tuvaletin onarılmamış olması, vatandaşların dikkatini çekiyor ve ne zaman düzeltileceği konusunda merak uyandırıyor.
Vatandaşlar, mesire alanını daha rahat ve hijyenik bir şekilde kullanmak için her iki tuvaletin de kullanılabilir durumda olmasını bekliyorlar. Özellikle piknikçiler, çocuklu aileler ve uzun süreli ziyaretçiler için bu tesislerin düzgün çalışması önemlidir.
Yetkililerin, diğer tuvaletin onarımı konusunda bir plan açıklaması ve tamiratın ne zaman tamamlanacağına dair net bir bilgilendirme yapması bekleniyor.
Kevser Çelik