Kırklareli Merkez Akalar Mahallesi Muhtarı Orkun Savaş, genç yaşta hayatını kaybetti. 33 yaşındaki Savaş, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan genç muhtarın vefat haberi, Kırklareli halkını derin bir yasa boğdu.
Güler Yüzü ve Anılarıyla Hatırlanacak
Görev yaptığı süre boyunca mahalle sakinleri tarafından sevilen ve saygı gören Orkun Savaş, yardımsever kişiliği ve güler yüzüyle tanınıyordu. Kırklareli halkı, genç yaşta kaybettiği muhtarlarını sonsuzluğa uğurlarken, onu güzel anılarıyla hatırlayacaklarını dile getirdi. Savaş’ın vefatı, sadece ailesini değil, aynı zamanda mahalle sakinlerini ve tüm sevenlerini derinden üzdü.
Cenaze Törenine Yoğun Katılım
Orkun Savaş’ın cenaze namazı,Hızırbey Camii'nde Cuma namazına müteakiben kılındı. Şehir Mezarlığı'nda defnedilen genç muhtarın cenaze törenine Kırklareli Valisi Uğur Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Belediye Başkan Yardımcıları Burak Süzülmüş ve Kürşat Yamaner, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Geriş, Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Karacaibrahim Mahalle Muhtarı Gülşah Uğurluoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sevenleri, Orkun Savaş’ı dualarla ebediyete uğurlarken, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu.
Nizamettin Okutan