Marmaraereğlisi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Saim Boz ile ilçe yönetiminin de katılım sağladığı etkinlik haftada bir ilçede kurulan halk pazarlarında gerçekleştiriliyor. Belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla düzenli olarak gerçekleştirilen çorba dağıtımı, soğuk kış günlerinde vatandaşlara moral kaynağı oluyor. Pazara alışverişine gelen Marmaraereğlililer, hem sıcak bir çorba içmenin keyfini yaşıyor hem de belediyenin bu özel jestiyle güne mutlu devam ediyor.
Konuya ilişkin açıklama yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, halkın memnuniyetinin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı ‘’Hemşehrilerimizin yüzündeki mutluluk bizlere güç ve moral veriyor. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz."
Marmaraereğlisi Belediyesi, vatandaşların yanında olmaya devam ederken, sosyal sorumluluk projeleriyle ilçede birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi sürdürüyor.
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN BÜLTENİ