Pınarhisar Kaymakamı Rabia Naçar Çanakcıoğlu, Okul Sporları Bilek Güreşi Turnuvası’nda Kırklareli il birincisi olan Pınarhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Emir Türkkal ve Ali Batu Haykır’ı makamında kabul etti. Kaymakam Çanakcıoğlu, genç sporcuların elde ettiği başarıdan dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, onları tebrik etti.
Bilek Güreşinde Kırklareli’nin Gururu Oldular
Okul Sporları Bilek Güreşi Turnuvası’nda rakiplerini geride bırakarak Kırklareli il birinciliğini kazanan Emir Türkkal ve Ali Batu Haykır, yetenekleriyle büyük beğeni topladı. Başarılı sporcular, disiplinli antrenmanları ve kararlılıkları sayesinde önemli bir başarıya imza attıklarını ifade etti. Öğrenciler, hedeflerinin Türkiye genelinde daha büyük dereceler elde etmek olduğunu belirtti.
Kaymakam Çanakcıoğlu’ndan Destek Mesajı
Kaymakam Rabia Naçar Çanakcıoğlu, gençlerin spora teşvik edilmesinin önemine vurgu yaparak, başarılı sporculara her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Sporun, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Çanakcıoğlu, Emir Türkkal ve Ali Batu Haykır’a eğitim ve spor hayatlarında başarılar diledi.
Kevser Çelik