Kırklareli Valisi Uğur Turan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerde çocuklarla bir araya geldi. Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından organize edilen şenlikte minik öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Turan, onların sevincine ortak oldu.
Miniklerin Şenliğinde Renkli Anlar Yaşandı
Renkli görüntülerin yaşandığı şenlikte öğrenciler gösteriler sunarken, veliler ve öğretmenler de bu özel günde çocukları yalnız bırakmadı. Vali Uğur Turan, tüm çocukların bayramını kutlayarak, onlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.
Çocuklar Geleceğimizin Teminatıdır
Etkinlikte yaptığı konuşmada çocukların geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulayan Turan, "23 Nisan, sadece bir bayram değil; millet iradesinin ve çocuklarımızın değerinin simgesidir. Onlara daha güzel bir gelecek sunmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Şenlikte Coşku Doruğa Çıktı
23 Nisan coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinlik, çeşitli atölyeler, oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle gün boyu sürdü. Zübeyde Hanım Anaokulu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen şenlik, hem çocuklara hem de ailelere unutulmaz anlar yaşattı.