Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti MKYK Üyesi olarak seçilen Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş'ı tebrik etti. Sarıçam, Diktaş'ın milletimize, davalarına ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacağına inandığını belirtti.
Türkiye Yüzyılı Hedefleri İçin Güç ve Kuvvet Dileği
Sarıçam, "Rabbim, çıktığı bu kutlu yolda kendisine güç, kuvvet ve muvaffakiyet nasip etsin. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda azimle, kararlılıkla nice başarılara imza atmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi. Sarıçam, Diktaş'ın ülkemiz için önemli çalışmalara imza atacağına inandığını ifade etti.
Diktaş'a Başarı Dilekleri
Ahmet Gökhan Sarıçam, Gökhan Diktaş'ın MKYK Üyesi olarak başarılı bir şekilde görev yapacağını ve Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Sarıçam, Diktaş'ın AK Parti'ye ve ülkeye değer katacak çalışmalarını sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
HACER ZORTUL