Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Karaağaç Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek samimi sohbetler gerçekleştirdi. Başkan Gencan Akın, şehrin her bir köşesinde vatandaşlarla buluşmanın ve onların fikirlerini dinlemenin kendisi için her zaman en önemli öncelik olduğunu belirtti.
Her Mahallede Halkla Birlikte
Başkan Filiz Gencan Akın, Karaağaç Mahallesi'nde halkla bir araya gelerek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaştı. Halkın yanında olmayı ve onların fikirlerini dinleyerek birlikte çözüm aramayı sürdüreceklerini vurgulayan Gencan Akın, Edirne'yi daha iyi bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Birlikte Güçlü Bir Edirne İçin Çalışma
Başkan Gencan Akın, Edirne halkıyla el ele vererek, şehrin her bir mahallesinde daha iyi yaşam koşulları sağlamak için çaba göstereceklerini belirtti. dayanışma ve samimiyetle Edirne'yi daha güzel bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Başkan Akın, halkın her zaman yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.
HACER ZORTUL