Havsa Belediyesi, ilçeye doğalgaz altyapısını kazandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Palmet firması Plan Proje Müdürü Ahmet Özal, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, devam eden ve planlanan doğalgaz projeleri masaya yatırıldı.
Yeni Hat Bağlantıları ve Cadde Çalışmaları Görüşüldü
Ziyaret kapsamında, ilçede sürdürülen doğalgaz hat bağlantı çalışmaları ile ilgili teknik detaylar konuşuldu. Ayrıca Mayıs ayında başlaması planlanan 23 Kasım Caddesi ve Uzunköprü Caddesi üzerindeki yeni doğalgaz hatlarıyla ilgili planlamalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Bu bölgelerdeki çalışmaların ilçe halkının yaşam konforunu artıracağı ifade edildi.
Başkan Özden’den İş Birliğine Teşekkür
Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Palmet firmasıyla yürüttüğümüz doğalgaz altyapı çalışmalarında önemli bir aşamaya geldik. Nazik ziyareti ve işbirliği için Ahmet Özal’a teşekkür ediyorum. İlçemiz için yapılan her adımda birlikte hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz,” açıklamasında bulundu.
İlçe Halkına Daha Konforlu Bir Yaşam Sunulacak
Devam eden doğalgaz yatırımları sayesinde Havsa’da hem çevresel hem de ekonomik açıdan daha sürdürülebilir bir yaşam altyapısı oluşturulması hedefleniyor. İlçedeki sokak ve caddelerde yapılacak yeni hatlarla birlikte doğalgaza erişim oranı artacak, vatandaşlar daha konforlu bir yaşam sürecek. Belediye yetkilileri, çalışmaların en az rahatsızlıkla ve en yüksek verimle tamamlanması için titizlikle ilerletileceğini belirtti.
HACER ZORTUL