Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen ile Müdür Yardımcısı Caner Ceylan’ı ağırladı. Görüşme sırasında sağlanan yeni avantajlı bankacılık faaliyetleri ve hizmetler ele alındı.
Kırklareli Esnafına Yeni Bankacılık İmkanları
T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen, sundukları yeni bankacılık imkanlarından ve avantajlarından bahsederek, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile her türlü çalışmada işbirliği yapabileceklerini ifade etti. Ayrıca, Kırklareli esnafının yanında olduklarını vurguladı.
İstihdam ve Ekonomik canlanma İçin Çalışmalar
Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’deki istihdamın arttırılması ve ekonominin canlanması için yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında Kürşat Düzen’e bilgi verdi. Ilık, oda yönetimi olarak Kırklareli ekonomisine katkı sağlamak için yürüttükleri projeleri anlattı.
Memnuniyet ve Teşekkür
Ziyaret sırasında Soner Ilık, T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şube Müdürü Kürşat Düzen ve Müdür Yardımcısı Caner Ceylan’a duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin ve işbirliklerinin, Kırklareli’nin ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.
Metin Karakuş