Vize Belediyesi, vatandaşların işlemlerini daha hızlı ve kolay gerçekleştirebilmesi için ödeme noktalarını oluşturdu. İlçe sakinleri, emlak vergisi, su faturası ve ön ödemeli su kartı yüklemelerini artık otogar bölgesinde oluşturulan tahsilat noktasından da yapabiliyor. Bu hizmet, belediye binasına gitmekte zorlanan vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor.
Hafta Sonu da Hizmet Vermeye Devam Ediyor
Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, otogar tahsilat noktasının hafta sonları da hizmet verdiğini duyurdu. Özalp yaptığı açıklamada, “Otogar Tahsilat Noktamızda Cumartesi ve Pazar günleri de 04.00 ile 22.00 saatleri arasında ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.” dedi. Bu sayede vatandaşlar, hafta içi iş yoğunluğu nedeniyle ödeme yapamama sorununu ortadan kaldırabilecek.
Vatandaşlardan Olumlu Geri Dönüşler
Tahsilat noktasının hizmete açılmasının ardından vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alınmaya başlandı. Özellikle yaşlılar ve çalışanlar için büyük bir kolaylık sağlayan bu yeni ödeme noktası, bekleme süresini de minimuma indiriyor. Vize Belediyesi, halkın yaşamını kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek.
HACER ZORTUL