Kırklareli Merkez Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gösterisi, Kırklareli Kapalı Spor Salonu'nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'un katılımıyla yapılan törende, öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmaları ve performansları büyük takdir topladı.
Gösteri başlamadan önce salon renkli bayraklar ve çocukların hazırladığı afişlerle donatılmıştı. Çocuklar, milli kıyafetleriyle sahneye çıkarak, ulusal marşlarımızı ve milli danslarımızı büyük bir gururla sergilediler. Programın sonunda, öğrencilere çeşitli hediyeler ve sertifikalar verildi ve başarıları takdir edildi.
Öğrencilerin yetenekleri ve enerjisiyle dolu olan bu etkinlik, hem öğrencilerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkmalarını sağladı hem de toplumda 23 Nisan coşkusunu canlı tuttu.
Diğer yandan, Kırklareli Merkez Umutlu Yarınlar Anaokulu tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama töreni de büyük bir ilgiyle karşılandı. İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'un katılımıyla yapılan törende, anaokulu öğrencileri neşeli şarkılar ve danslarla bayramlarını kutladılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun'un törenlere katılması ve öğrenci ve öğretmenleri tebrik etmesi, eğitim camiasında birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguladı. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin milli ve manevi değerlerini benimsemeleri ve toplumsal dayanışmayı pekiştirmeleri açısından büyük bir öneme sahiptir.
Fotoğraf:Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü
HACER ZORTUL